16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Horoscop de weekend

În zilele care urmează, Berbecii riscă să provoace, din egoism, nişte conflicte familiale care le vor atrage antipatie generală. E bine să fie atenţi la vorbele pe care le spun, la datoriile pe care le au către o rudă, ca să nu se trezească apoi că sunt ostracizaţi. În dragoste, toate le vor merge bine şi se pot aştepta la momente speciale.

Horoscop săptămânal

Totul merge mult mai lent, iar răbdarea vă este pusă din greu la încercare în afaceri, în carieră, în activităţi care se clădesc cu greu. Răbdarea nu este atuul dumneavoastră, se ştie, tocmai de aceea vi se va părea că staţi pe loc şi pierdeţi vremea. Trebuie să daţi dovadă de maturitate, respectând ritmul lent în care evoluează lucrurile în viaţa dumneavoastră. Orice tentativă de a sări peste etape se poate solda cu un eşec!

Taur

Horoscop de weekend

Pe Tauri îi aşteaptă, din punct de vedere afectiv, o perioadă de însingurare şi nemulţumire. Nu e neapărat cauzată de lucruri neplăcute, ci este unul dintre acele momente proaste care apar în viaţă şi apoi trec. Totuşi, cei cuplaţi trebuie să fie foarte atenţi şi să explice partenerului dorinţa lor de izolare, pentru a nu fi înţeleşi greşit.

Horoscop săptămânal

Concentraţi-vă la ceea ce aveţi de făcut la serviciu. Aveţi multe în plan şi nu staţi prea bine cu atenţia, de aceea aţi putea face gafe, pe care veţi încerca să le reparaţi cu un dram de umor şi cu o atitudine superficială. Nu întotdeauna umorul vă scoate din impas, de aceea ar fi mai bine să luaţi lucrurile în serios! Dacă lucraţi cu cifre, cu unelte, cu materii prime, greşelile se pot ivi la tot pasul.

Gemeni

Horoscop de weekend

Gemenii vor avea un weekend foarte activ sub aspect social: vor ieşi mult din casă, vor fi solicitaţi să participe la evenimente, vor fi căutaţi şi invitaţi peste tot. Chiar şi cei singuratici nu vor putea găsi la nesfârşit pretexte să nu se prezinte într-un loc sau altul. În dragoste, cei cuplaţi se vor bucura de zile de armonie şi tandreţe, iar cei singuri vor fi tentaţi de aventuri plăcute şi fără complicaţii. În continuare, banii vor fi centrul preocupărilor lor şi au toate şansele să fie extrem de eficienţi în acest sens.

Horoscop săptămânal

Norocul bate la uşa dumneavoastră, dar nu prea vă găseşte acasă. Cum aţi putea rata o ocazie atât de bună, vă întrebaţi? Prin simplul fapt că puneţi la îndoială ceea ce apare la orizont şi nu credeţi nici dumneavoastră că şansa
v-ar alege. Dacă vi se oferă pe tavă o ocazie ce pare prea frumoasă ca să fie adevărată, nu mai căutaţi nod în papură, ci profitaţi de ea din prima clipă. A doua oară nu o mai întâlniţi…

Rac

Horoscop de weekend

După o perioadă de zburdălnicie şi distracţii, Racii se vor întoarce la lucrurile serioase. Se vor pune pe muncă sau pe studiu, îşi vor revizui planurile şi vor încerca să fie cât mai eficienţi. Vor fi câteva probleme la capitolul relaţii interumane: ei riscă să facă tot felul de gafe sau să comită acte jignitoare pentru cei din jur, ceea ce
le-ar putea atrage o antipatie generală. Chiar dacă sunt preocupaţi de planuri măreţe, e bine să nu neglijeze sentimentele celorlalţi. În dragoste, vor aştepta îngrijoraţi un semn de schimbare.

Horoscop săptămânal

Iubirea vă fură minţile şi nu vedeţi în jur decât îngeraşi, floricele şi inimioare roz. Schimbul de sentimente intense şi pure, de declaraţii şi vorbe frumoase este preocuparea numărul unu a acestei perioade, şi sunteţi la fel de generos în gesturi tandre ca şi persoana iubită. Poate chiar a sosit vremea să luaţi decizii privitoare la o eventuală nuntă.

Leu

Horoscop de weekend

Pentru Lei, weekendul stă sub semnul conflictului. Oriunde. Se pot certa cu partenerul de cuplu, cu şeful, cu portarul, cu oricine. Asta nu înseamnă că vor fi nervoşi şi iritabili, ci că trec printr-o perioadă în care certurile pot izbucni pe neaşteptate din cele mai meschine motive. Depinde doar de ei să se controleze. Vor fi preocupaţi de bani, dar mai au de aşteptat la acest capitol. În dragoste, pot răsturna situaţia, transformând o ceartă într-o noapte pasională de amor.

Horoscop săptămânal

Viaţa de cuplu este o bucurie, abia aşteptaţi să se termine ziua de lucru ca să vă întoarceţi acasă, la cel care vă e drag. Puteţi petrece evenimente superbe în doi, direct legate de viaţa domestică: de exemplu, vă mutaţi în casă nouă, redecoraţi locuinţa, concepeţi un copil, vorbiţi despre căsătorie, iar dragostea stă la baza planurilor voastre de viitor. Sunteţi fericit, pentru că simţiţi că sunteţi iubit!

Fecioară

Horoscop de weekend

Weekend-ul Fecioarelor stă sub semnul deplasărilor: este losibil să apară călătorii neprevăzute, însoţite de un oarecare stres, sau alergătură pentru rezolvarea unor chestiuni profesionale. Relaţiile sentimentale vor fi şi ele afectate de această stare de stres, aşa că se recomandă mai multă grijă în exprimare şi comportament: s-ar putea să nu li se accepte scuzele mai târziu. Banii vor veni sub forma unui cadou sau a unui împrumut restituit.

Horoscop săptămânal

Succesul în amor este asigurat, aţi putea cuceri inima celui care vă place sau trăiţi momente deosebite alături de partener. Dacă v-au căzut ochii pe cineva anume în anturaj, trebuie doar să găsiţi prilejul de a-i apărea mai mult în cale, pentru că vă va remarca mult mai uşor. Numărul admiratorilor dumneavoastră poate creşte, pentru că degajaţi mult şarm şi deschidere spre dragoste.

Balanţă

Horoscop de weekend

Balanţele vor trece prin nişte zile foarte bune, din punct de vedere al tonusului fizic şi psihic. Chiar şi atunci când nu li se întâmplă nimic deosebit, vor fi active, binedispuse şi vor transmite această stare şi celor din jur. Dispoziţia lor de zile mari le va atrage complimente şi invitaţii la diverse evenimente. În dragoste, vor fi în expectativă: cele cuplate vor aştepta calm rezolvarea unui conflict de cuplu, iar cele singure vor aştepta iniţiativa din partea persoanei dorite. Energia pozitivă pe care o vor emana le va spori şansele de reuşită în iubire.

Horoscop săptămânal

Vi se taie orice elan când cineva cu autoritate se bagă în treburile dumneavoastră şi vă spune să vă opriţi. Are putere asupra dumneavoastră, deci nu îndrăzniţi să vă împotriviţi voinţei sale, pentru că aţi putea fi sancţionat. E ca o interdicţie, ca o uşă închisă în nas de care nu puteţi trece deocamdată. Pe moment vă irită şi vreţi să ripostaţi, dar nu e o luptă uşoară, ca atare mai bine aţi renunţa.

Scorpion

Horoscop de weekend

Şi pe Scorpioni îi aşteaptă nişte emoţii puternice legate de dragoste, dar, spre deosebire de ceea ce se întâmplă în cazul Săgetătorilor, la ei va fi vorba de lucruri mai serioase. Deşi au succes când e vorba de flirturi mărunte şi de atracţia fizică, atunci când vine vorba de sentimente mai serioase, ei riscă un refuz sau un conflict care îi va răni. Se recomandă o retragere strategică şi stăpânirea geloziei care îi caracterizează, pentru ca, în caz de eşec, să poată părăsi scena cu demnitate. Vor avea, în schimb, noroc la bani, dar vor şi cheltui mult.

Horoscop săptămânal

Situaţia materială pare să fie cea mai mare satisfacţie a acestor zile, pentru că, dacă aveţi bani, consideraţi că le puteţi avea pe toate. În primul rând, aveţi acel sentiment de siguranţă care vă ajută să vă comportaţi normal şi pe celelalte planuri ale vieţii. Dacă aţi duce-o rău financiar, toate ar sta pe loc, dar aşa simţiţi că puteţi să cumpăraţi orice. Oare chiar orice?

Săgetător

Horoscop de weekend

Săgetătorii vor avea parte de nişte tulburări sentimentale. Acest lucru nu înseamnă neapărat ceva rău, ci doar că vor exista nişte fluctuaţii care îi vor scoate din banal. Pot avea de-a face cu nişte capricii ale partenerului, iar cei singuri pot întâlni pe cineva care le place, dar îi şi pune pe gânduri. Se recomandă să fie flexibili, să nu cedeze orgoliilor meschine, pentru că nu va fi vorba de nimic grav şi lucrurile vor reveni la normal. Vor exista şi nişte îngrijorări, nesiguranţă legată de bani, în special de cei împrumutaţi altora.

Horoscop săptămânal

Când priviţi în perspectivă, vă cam ia cu ameţeală, pentru că vă îndreptaţi spre o zonă foarte aglomerată, cu probleme, eforturi şi stres major. Aproape că aţi dori să săriţi peste această etapă dificilă, dar nu aveţi încotro, ci trebuie să vă înarmaţi cu răbdare şi voinţă ca să faceţi faţă la toate provocările. Nu sunteţi dumneavoastră genul de om care fuge de luptă!

Capricorn

Horoscop de weekend

Capricornii vor fi preocupaţi de latura financiară: poate vor face un împrumut, vor vinde nişte bunuri, se vor implica în nişte speculaţii. Toate au şanse să iasă aşa cum îşi doresc ei, atâta timp cât se abţin de la cheltuieli şi împart în mod inteligent eventualul surplus bănesc. Se bucură în continuare de o perioadă bună în dragoste, în sensul că au control asupra situaţiei; ei sunt cei care pot face lucrurile să stea bine sau nu.

Horoscop săptămânal

Timpul trece cumplit de lent, deşi aveţi răbdarea necesară pentru a trece peste orice perioadă dificilă. Aţi sperat că zilele acestea veţi ajunge la un anumit rezultat care tot întârzie să apară. Cu insistenţă, puteţi duce la capăt ce v-aţi propus pentru că nu vi se oferă pe tavă. Trebuie să munciţi pentru scopul dumneavoastră, să arătaţi că sunteţi capabil de orice pentru el, dar mai ales să înaintaţi încet…

Vărsător

Horoscop de weekend

Dragostea va fi în centrul atenţiei pentru Vărsători, orice vor întreprinde în acest sens le va reuşi. Se pare că au intrat într-o perioadă armonioasă şi intensă din punct de vedere sentimental. Probleme cu banii nu vor exista, deşi nu se poate spune că se vor bucura de vreun surplus.

Horoscop săptămânal

Un plan care se destrămase nu demult şi pentru care nu mai aveaţi nici o speranţă îşi găseşte, încet-încet, rezolvarea. E o dovadă clară a faptului că nu trebuie să renunţaţi niciodată la un vis, pentru că întotdeauna există o cale de reuşită. După ce veţi ieşi de sub imperiul emoţiilor generate de eşec, veţi găsi rapid soluţia!

Peşti

Horoscop de weekend

Este o perioadă favorabilă rezolvării problemelor de sănătate şi a celor legate de locuinţă. Tot ce a fost amânat până acum din diverse motive, fie că e vorba de o operaţie, de o reparaţie în gospodărie, de plata unor facturi, trebuie început acum, pentru că are toate şansele să se rezolve. În dragoste, perioada este mai favorabilă celor singuri decât celor cuplaţi (deşi nici aceştia n-ar avea de ce să se plângă, sub aspect astrologic), pentru că vor avea un succes deosebit în faţa persoanelor pe care le au în obiectiv. Dacă se hotărăsc să acţioneze, astrele vor fi de partea lor.

Horoscop săptămânal

Dacă nu vă băgaţi singur în gura lupului, veţi scăpa fără alte complicaţii dintr-o situaţie neplăcută. Trebuie să vă prefaceţi că nu vedeţi şi nu auziţi nimic supărător, deoarece dorinţa de a vă implica pentru a face ordine se poate solda cu o problemă şi mai mare. Nimeni nu vă cere ajutorul, nimeni nu v-a invitat, deci staţi în banca dumneavoastră fără să interveniţi. Lăsaţi-i pe alţii să se lupte, iar dumneavoastră… rămâneţi la toate rece!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS